Advies

Al vele artiesten en bedrijven klopten aan bij ABC Entertainment voor een vorm van advies. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij adviseren op het gebied van management, het opzetten van een label, studio's, marketing, promotie, contracten, royalty afhandelingen, new media, videoclips, etc. etc.

Kunnen wij geen antwoord geven op je vraag? Dan zoeken we in ons uitgebreide netwerk naar de persoon die wel het juiste antwoord of advies kan geven.Label support


Als je als label eigenaar liever bezig bent met het maken van nieuwe songs en de administratieve romslomp niet leuk vindt of er geen tijd voor hebt, dan kan ABC Entertainment je helpen. ABC Entertainment kan alle handeling overpakken: van het releasen van tracks/albums tot de promotie aan toe. 

Mede door onze goeie deals kunnen we een hoge omzet realiseren bij streams/downloads/views. Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op.Merchandise

Als artiest wil je dat je fans zoveel mogelijk met jouw unieke merchandise rondlopen. Of het nu stickers, petjes, shirts of tasjes zijn; ABC Entertainment kan de ontwerpen laten maken, de merchandise laten produceren in de beste prijs-kwaliteit verhouding en de verkoop en betaling via de artiestensite afhandelen. Natuurlijk kunnen we ook premiums, giveaways en promotiemiddelen voor je regelen!
Voor Henk Dissel verzorgde ABC Entertainment de complete handling van de fanshop. Van het ontwerpen van de merchandise tot de complete handling; ABC Entertainment kan het allemaal.

 (Theater) producties

Een (theater) productie draaien is niet een standaard show draaien. ABC Entertainment kan u helpen bij ontwikkelen van het script, het licht- en geluidplan, de tourplanning, catering en alle andere zaken die komen kijken bij een (theater) productie. Zo kunt u met een gerust hart op de planken staan en kan het publiek lekker genieten! ABC Entertainment deed de productie van diverse dinnershows in Nederland. Van het boeken van artiesten tot ondersteuning in de promotie en van het draaiboek tot de productie op de vloer.

Ook voor de 32-shows durende Djumbo theatershow 'The Magic Party!', die begin 2010 door heel Nederland trok, realiseerde ABC Entertainment het script, de visuals, de productie en de catering. Ook bij de promotie was ABC Entertainment nauw betrokken, de (VIP) meet & greets werden door ABC Entertainment opgezet en begeleid.

ABC Entertainment realiseerde ook voor diverse restaurant een muzikale dinner avond. Een avond waarbij genieten van eten en goede muziek hand in hand gaan. ABC Entertainment regelde de artiesten, het licht en geluid en stemde de muzikale avond af met de restaurants.ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN