Raymon Hermans - De nacht van mijn levenStream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze single op iTunes.


De single ‘De nacht van mijn leven’ is het eerste wapenfeit van de samenwerking tussen ABC Entertainment, Kees Tel en Raymon Hermans. Met dit vrolijke en volkse liedje met een hoog meezinggehalte wordt Raymon hernieuwd gepositioneerd in de entertainment branche. 

De tekst van ‘De nacht van mijn leven’ schreef de jonge Brabantse artiest zelf, Kees Tel zorgde voor het muzikale gedeelte. Kees Tel over Raymon Hermans: “ik ben blij dat ABC Entertainment met Raymon aanklopte. Deze jongen zou zo maar eens de nieuwe Brabantse ster kunnen worden. Hij is getalenteerd, gedreven en weet wat hij wil. Een aantal zeer prettige factoren die het erg fijn maken om hard te werken aan een project!” 

Sander de Klerk, verantwoordelijk voor de A&R binnen ABC Entertainment: “Raymon is een zeer gedreven persoon, schrijft teksten en is proactief bezig met zijn carrière. We zullen hem intensief gaan begeleiden en zien zeker kansen met zijn vrolijke en meezingbare muziek. De samenwerking met producer Kees Tel zijn we aangegaan omdat hij aan de wieg stond van menig succesvol (Brabants) artiest en dus de aangewezen producer is voor de muzikale carrière van Raymon Hermans.” 

Raymon Hermans is sinds 2010 bezig als artiest, hij bracht eerder de singles ‘Ik wil bij je zijn’, ‘De dag’, ‘Neem me mee’ en ‘De zomer’ uit. Zijn singles werden positief ontvangen, Raymon is dan ook geen onbekende bij de radio- en Tv zenders. 

Tracklisting:
1. De nacht van mijn leven 
2. De nacht van mijn leven (karaoke)

 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN