Tessa - LipstickStream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze single op iTunes.


Van de populaire zangeres Tessa zal op 29 januari a.s. de single 'Lipstick' verschijnen. Het is haar vijfde single na haar deelname aan het populaire SBS TV programma 'So You Wanne Be A Popstar', waar ze een tweede plaats wist te veroveren. Als bonus track is gekozen voor de, door Tessa zelf geschreven, track 'This Is It', een prachtig mooie ballad die laat zien waartoe Tessa muzikaal in staat is.
De release van 'Lipstick' zal Tessa wederom door het hele land brengen; zo zal ze een uitgebreide regiotour starten, zal te gast zijn bij Kids Top 20, is de making of van de videoclip te zien bij SBS Shownieuws en zal ze diverse instores verzorgen. Tessa heeft ondanks dat zij pas 18 jaar oud is, al heel veel ervaring in de muziek business, als popzangeres en ook als musical artieste. Daarnaast speelt zij piano en volgt al jaren de dansopleiding op de dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam.
Als kind al speelde zij hoofdrollen in diverse professionele musicalproducties, o.a. in de musical ‘Sound of Music van Joop van den Ende. In de zomer van 2007 kwamen de auditierondes van het SBS-programma ‘So You Wannabe a Popstar’ voorbij. Tessa besloot zich hiervoor op te geven en zong zichzelf een weg naar de live shows. In een zinderende finale behaalde zij een ontzettend mooie 2e plaats, voor iemand van die leeftijd een waanzinnig goede prestatie. Sindsdien heeft Tessa niet stilgezeten; ze bracht diverse singles uit die terug te vinden waren in de charts en in diverse TV programma’s te gast geweest, o.a. Jensen, Love Match, TMF, Kids Top 20, SBS 6, Kies je Ster , Karaoke Kids en vele, vele andere. Ook is Tessa veelvuldig gast bij diverse landelijke en regionale radiostations door het hele land.

Tracklisting:
1. Lipstick
2. This is it
Bonus: elf minuten durende ‘behind the scenes’ van de videoclip opname voor ‘Lipstick’ 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN