Djumbo - ChaseStream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze single op iTunes.


Met de nieuwe single ‘Chase’ laat Djumbo weer van zich horen, vanaf de eerste tonen van deze nieuwe single is onmiskenbaar duidelijk dat het om Djumbo gaat! De muziek is wederom poppy, energiek, dansbaar en vernieuwend. De single komt uit op het moment dat Djumbo in de theaters door heel Nederland te vinden is. Begin januari van dit jaar begonnen de dames een 34 shows tellende Djumbo Magic Theatertour, welke ze tot en met april door heel Nederland brengt.
Djumbo zit op dit moment in de studio om de laatste hand te leggen aan hun nieuwe album, alweer het derde studioalbum. De nieuwe nummers liggen in het verlengde van ‘Chase’ en kunnen omschreven worden als hip, poppy, herkenbaar, energiek, dansbaar en zal een mix zijn van allerlei populaire muziekstijlen.

Djumbo staat al meer dan 5 jaar aan de top van kinderacts en is bekend van de hits ‘Hide and seek’, ‘Eyahe’, ‘The Djumbo jump’, ‘Boya boya bay’, hun TROS docusoap ‘Real Djumbo’ en het TROS programma ‘Kies je ster’. De dames verleenden eind vorig jaar hun medewerking aan de film ‘Alvin en de Chipmunks 2’ en waren erin te horen als de Chippettes. Het trio heeft al vijf jaar lang een overvolle agenda en zal dit jaar volop in de picture staan met shows, singles, een album en een DVD-registratie van de theatertour.

Tracklisting:
1. Chase
2. Chase (meezing versie)


 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN