Fouradi - Ping!Stream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze single op iTunes.


De nieuwe single is alweer de zesde op rij van het populaire rapduo. Niemand minder dan Giorgo Tuinfort (bekend van o.a. David Guetta, Michael Jackson, Lionel Richie en Akon) heeft meegewerkt aan de aanstekelijke track!

Met de titel van de single sluit Fouradi zich aan bij een van de snelst opkomende werkwoorden: ‘Pingen’. Pingen is volgens wikipedia een vorm van kostenloze mobiele communicatie via Blackberry’s. De berichten in de vorm van tekst, beeld of geluid kunnen worden verzonden over het Blackberry Pin Network. Het verzonden bericht verschijnt direct op het scherm van het ontvangende toestel dat als waarschuwingstoon een kenmerkend ‘Ping’-geluid voortbrengt, de benaming ‘pingen’ is hiervan afkomstig.
Het populaire rapduo is bekend van de hitsingles ‘1 Ding’, ‘Flipmuziek’, ‘Een nacht met jou’ en ‘Gefocust’. Daarnaast brachten ze singles uit met Yes-R, ‘Bij je zijn’ en Kim Lian, ‘Gemengde gevoelens’. De gebroeders hebben een eigen radioprogramma bij de grootste jongeren zender FUNX en presenteren het Nederland 3 programma ‘Proefdier’ van Villa Achterwerk.

Tracklisting:
1. Ping!  
2. Ping! - remix door DJ Dyna 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN