Tino Novelli - De kracht in mijStream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze single op iTunes.


De single 'De kracht in mij' is geproduceerd en opgenomen door Evert Abbing (bekend van o.a. Gordon, Glennis Grace, Marco Borsato en Lois Lane).
 
Al op zeer jonge leeftijd kwam Tino in aanraking met muziek, Zijn ouders, die van Italiaanse afkomst zijn, stimuleerden zijn ambitie al vanaf de leeftijd van 6 jaar, zodat hij zijn dromen en ambities waar kon maken. In zijn jeugdjaren was hij de leadzanger van de Belgische boyband Breezz welke op flinke populariteit kon rekenen in België. Na onenigheid met het management stapte hij uit de band en stond zijn zangcarrière enkele jaren op een laag pitje.
 
Maar met enkele optredens op festivals en zelfs de Heineken Music Hall als voorprogramma in een concert met o.a. Jan Smit, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Big Black and Beautiful en Xander de Buisonje is het gevoel weer compleet terug: Tino moet optreden en zijn muzikaliteit delen met het publiek. De single ‘De kracht in mij’ en de prachtige bonustrack ‘Het is voorbij’ zullen Tino weer terugbrengen naar die plek waar hij het liefste is: dicht bij de mensen!

Tracklisting:
1. De kracht in mij
2. Het is voorbij

 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN