De Mannen van Brabant - Ik heb je liefStream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze single op iTunes.


De Brabantse feestact ‘De Mannen Van Brabant’ is in Brabant een begrip en staat garant voor feest, plezier en vermaak. ‘Ik heb je lief’ is een heerlijke zomerse track die makkelijk meegezongen zal worden in de kroegen, feesttenten en pleinfeesten. 
Vanzelfsprekend wordt de single vergezeld door een leuke clip welke te bekijken zal zijn is op o.a. Youtube TMF NL Sterren.nl etc. De heren zullen de komende tijd druk bezig zijn met de promotie van de single en zullen dan ook te zien en horen zijn op menig radio en of tv station.
‘Ik heb je lief’ is het vervolg op de carnavalssingle ‘Confetti & Slingers’, welke volop aandacht kreeg op Omroep Brabant en vele andere regionale en lokale zenders. 

De Brabanders Jitse van der Feer en Thars Duijnstee zijn het duo achter ‘De Mannen van Brabant’. Eind jaren tachtig ontmoeten zij elkaar, direct ontstaat er een hechte vriendschap die nooit meer zal overgegaan. Muziek is dan al een belangrijke bindende factor, beide delen dezelfde passie voor het Nederlandse lied. In deze periode beloven zij elkaar dat het er ooit van zal komen…… 

Bijna twintig jaar later: er is veel veranderd, de jongens werden mannen. Hebben net als eenieder veel meegemaakt, maar de vriendschap is gebleven, net als de belofte! Nu alweer twee jaar geleden werden ‘De Mannen van Brabant’ geboren.

Tracklisting:
1. Ik heb je lief 
2. Ik heb je lief (karaoke)

 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN