De Mannen van Brabant - Er zwerft een cowboy door TirolStream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze single op iTunes.


Er zwerft een cowboy door Tirol’ is de logische opvolger van de zomerse track ‘Ik heb je lief’, welke wekenlang in de Single Top 100 stond. Met deze track trok het Brabantse duo door heel Nederland voor radio- en TV opnames en natuurlijk de nodige optredens. Met een overvolle agenda rondom de carnaval zal het duo menig publiek aan het hossen krijgen. Maar, Er zwerft een cowboy in Tirol is zeker geen carnavals single, volgens de heren is het een feestsingle! De heren zullen o.a. te gast zijn bij Omroep Brabant, Sterren.nl en vele radiozenders. 

De Brabantse feestact ‘De Mannen Van Brabant’ is in Brabant een begrip en staat garant voor feest, plezier en vermaak. Met hun feestmedleys, Nederlandstalige medleys en eigen feestelijke songs laten zorgen ze ervoor dat niemand blijft stilstaan in de kroegen, de feesttenten en op de pleinfeesten. 

De Brabanders Jitse van der Feer en Thars Duijnstee zijn het duo achter ‘De Mannen van Brabant’. Eind jaren tachtig ontmoeten zij elkaar, direct ontstaat er een hechte vriendschap die nooit meer zal overgegaan. Muziek is dan al een belangrijke bindende factor, beide delen dezelfde passie voor het Nederlandse lied. In deze periode beloven zij elkaar dat het er ooit van zal komen……

Tracklisting:
1. Er zwerft een cowboy door Tirol
2. Confetti & Slingers
3. Er zwerft een cowboy door Tirol (karaokeversie) 
Extra: Videoclip van Confetti & Slingers

 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN