Tino Novelli - Je leeft niet meer in mijStream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze single op iTunes.


Van Tino Novelli verscheen de nieuwe single ‘Je leeft niet meer in mij’. De track is een meeslepende powersong die naar verwacht veel airplay zal opleveren voor de, in Italie geboren, Brabantse zanger. De single volgt na de vorig jaar uitgebrachte ‘De kracht in mij’.
 
Al op zeer jonge leeftijd kwam Tino in aanraking met muziek, Zijn ouders, die van Italiaanse afkomst zijn, stimuleerden zijn ambitie al vanaf de leeftijd van 6 jaar, zodat hij zijn dromen en ambities waar kon maken. In zijn jeugdjaren was hij de leadzanger van de Belgische boyband Breezz welke op flinke populariteit kon rekenen in België. Na onenigheid met het management stapte hij uit de band en stond zijn zangcarrière enkele jaren op een laag pitje.
 
Na jarenlang de focus te hebben gelegd op zijn succesvolle trendy kapsalon en speciaalzaak in pruiken en haarstukken is het nu weer tijd om ook weer aandacht te schenken aan zijn muzikale carriere. Aan het einde van de zomer staat een groots evenement in de agenda van Tino waar later meer bekend over gemaakt zal worden. Eerst zal Tino zich storten op de promotie van de single, een regionale tour en o.a. een bezoek aan de Omroep Brabant studio’s op 4 April staan al gepland!

Tracklisting:
1. Je leeft niet meer in mij
2. Je leeft niet meer in mij (karaoke)
3. Je leeft niet meer in mij (akoestisch)

 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN