Marly - Ik mis je om me heenStream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze single op iTunes.


Van de, uit Rosmalen afkomstige, zangeres Marly verschijnt de nieuwe single ‘Ik mis je om me heen’. De single is een mooie muzikale song met een emotionele lading, die Marly op voortreffelijke manier vocaal brengt.
 
Als klein kind was Marly altijd al volop bezig met muziek. Al snel wist zij dat ze iets met zang en muziek wilde gaan doen. Dit besluit stond vast toen zij op haar 16e op een groot buurtfeest live het nummer 'They don't play our lovesong' van Anita Meijer ten gehore bracht en een groot applaus in ontvangst nam. Op haar 19e levensjaar werd zij gevraagd om te komen zingen als leadzangeres in een coverband om vervolgens op haar 23e te worden benaderd om professioneel te gaan zingen in een band die zowel in Nederland als in het buitenland optrad. In het jaar 2008 is Marly één van de drie zangeressen geworden van de jaren 70 disco band ‘Glow’ hetgeen zij tot op de dag van vandaag nog steeds met heel veel plezier doet.
 
Begin 2010 kreeg zij een fantastisch kado, namelijk het opnemen van een single in een studio. Haar 1e single ‘If you could read my mind’ was een feit, solo zingen beviel Marly meteen en het bleek al snel dat het publiek dit solonummer kon waarderen. Daarna volgde al snel de plannen voor een 2e single, welke een compleet eigen nummer en Nederlandstalig zou moeten zijn. Kees Tel bleek hierin als componist en tekstschrijver de juiste partner en hieruit vloeide haar eerste eigen single ‘Jouw geheim’ voort. Met de nieuwe single ‘Ik mis je om me heen’ zet Marly haar samenwerking met Kees Tel door. In de nabije toekomst zal Marly verder haar volkse-pop-sound gaan uitbouwen!

Tracklisting:
1. Ik mis je om me heen
2. Ik mis je om me heen (karaoke)

 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN