Jan van Est - Kleine jongen (single)Stream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze CD op iTunes.


Door de aanhoudende vraag van fans en radiozenders heeft Jan van Est besloten om de single ‘Kleine jongen’ uit te brengen als digitale single. De single is verkrijgbaar via de downloadportals, Jan zijn website en Hyves pagina
 
Van Est schonk de track ‘Kleine jongen’ recentelijk op Vaderdag gratis aan alle vaders via zijn website en Hyves. Door de aanhoudende vraag naar de single, door fans en radiozenders, is besloten om de single digitaal beschikbaar te maken voor de fans.
 
Naast ‘Kleine jongen’ heeft Jan ook de single ‘Latin Lady’ uit; deze single werd door media al omschreven als een tropische verrassing in het genre. De single doet qua sound enigszins denken aan de grootste hit van Caro Emarald, ‘A night like this’, maar heeft zijn compleet eigen volkse sound. De single ‘Latin Lady’ is te horen op vele radiozenders, ook de videoclip is te zien op de diverse clipkanalen.
 
Naast het single succes tekende Jan van Est deze week ook een contract met het boekingskantoor BME Bookings. Een enthousiaste Jan over de samenwerking: “Het is toch wel heel erg gaaf om bij dit boekingskantoor te zitten; ze hebben niet de minste artiesten in de stal en zijn heel erg enthousiast! Ik ben super bij en trots dat ze mij boekingen willen verzorgen!”
 
Op dit moment zit Jan in de studio bij Kees Tel om zijn, in september te verschijnen, album op te nemen! Op 2 september zal Jan zijn album presenteren in Dordrecht.

Tracklisting:
1. Kleine jongen

 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN