Marly - Kom bij mijStream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze single op iTunes.


De nieuwe single van Marly (uit Rosmalen)zal spoedig  verschijnen, welke de titel ‘Kom bij mij’ heeft meegekregen. De single is een lekkere, vrolijke, uptempo track voorzien van heerlijke beat
 
De voorgaande single ‘Ik mis je armen om me heen’ werd bijzonder goed ontvangen door de radio- en tv zenders. De door Kees Tel (bekend van oa. Rene Schuurmans en Gerard Joling) geproduceerde track bracht Marly bij vele radiozenders voor een interview en optreden. De nieuwe single is geproduceerd door Roel Bloks (bekend van o.a. Tino Novelli en Judith Peters) en zal net als de voorganger weer voldoende aandacht opleveren. Recentelijk verzorgde Marly nog een optreden op de Tilburgse Kermis, op het populaire KermisFM podium, naast artiesten als Corry Konings, Henk Dissel en Danny de Munk.
 
Marly wist op jonge leeftijd al dat ze iets met zang en muziek wilde gaan doen. Toen ze op haar 16e  op een groot buurtfeest een groots applaus in ontvangst mocht nemen toen ze ‘They don’t play that lovesong’ van Anita Meijer zong wist ze het zeker: muziek. Na in diverse coverbands als professionele zangeres te hebben gezongen kreeg ze in 2010 een fantastisch cadeau: het opnemen van een eigen single in een professionele studio. ‘Kom bij mij’ is de tweede single die Marly uitbrengt via ABC Entertainment, het is de bedoeling om in de nabije toekomst haar volkse-pop-sound verder uit te gaan bouwen.

Tracklisting:
1. Kom bij mij
2. Kom bij mij (karaoke)

 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN