Henk Dissel - Denk je nog wel aan mijStream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze single op iTunes.


Met de single ‘Denk je nog wel aan mij’ lijkt de carrière van Henk Dissel definitief een goede klap te krijgen naar landelijke bekendheid. De up tempo track is na 1 draaibeurt al niet meer uit het hoofd te krijgen, de discoversie van de single is nog eens omvervalst dansbaar ook. De single werd opgenomen bij Evert Abbing (bekend van Lois Lane, Marco Borsato, Gordon en Glennis Grace).

Henk Dissel is een jonge zanger wiens carrière een vliegende start kende door zijn deelname aan het TROS programma Sterren.nl Academy. Met het nummer ’10 seconden later’ van Edwin van Hoevelaak weet Henk in de finale de tweede plaats te bereiken. Dit levert Henk zijn eerste contract bij een platenmaatschappij op, de single wordt landelijk goed ontvangen.
De daarop volgende singles ‘Ik wil jou’, geschreven en geproduceerd door Kees Tel brengt Henk in de Single Top 100. Vele optredens vullen de agenda; het Mega Piraten Festijn, de Rijnweek, het voorprogramma van Gerard Joling en vele optredens in kroegen en feesttenten. De singles ‘Vanavond’ en ‘Ik geloof nog steeds in jou’ (geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak) die in 2010 verschenen zet de carriere van de jonge entertainer op een nog hoger plan. De single ‘Alleen maar jou’ die eerder dit jaar verscheen stond wekenlang in de Single Top 100.Tracklisting:
1. Denk je nog wel aan mij
2. Denk je nog wel aan mij (disco versie)


 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN