Mick Harren - Beter moeten wetenStream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze single op iTunes.


"Ik heb een aantal levenservaringen gebundeld in een goed liedje,zowel mijn positieve als mijn foute". Dat is het motto van Mick Harren waarmee hij op zijn nieuwe single ‘Beter moeten weten’ lanceert. Voor zijn nieuwe single wilde hij vooral een eigenzinnige aanpak, met een knipoog naar zijn inspiratiebronnen, zoals Tom Jones en André Hazes. Niet met een cover, maar met zijn eigen woorden, zijn eigen swing en zijn eigen roots-gevoel.
 
Mick werd benaderd door een nieuw managementteam en een nieuw producersteam, die graag met hem aan de slag wilden. Bekendste kracht in dit producersteam is Jean-Marc Kessely. Hij werkte de afgelopen jaren samen met bijna alle grote namen uit de popindustrie, zoals  Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis en Brainpower. Mick is vreselijk trots op het resultaat en zijn team. "Ik wilde nu eindelijk eens terug naar de reden waarom ik ooit ben gaan zingen, emotie, dat wat muziek is. Daar schort het bij veel artiesten ook aan en de mensen er omheen, het gaat er niet meer om wat je kunt als zanger, maar vooral om geld en wie je kent en zo staan er soms artiesten aan de top die zelfs vals zingen op de CD, maar ja, dat is ook een kunst”, lacht Harren. “Deze single is 100% gemeend en recht uit mijn hart, met een lach en een traan, soms over het randje, maar altijd eerlijk, kortom, ik zing dat wat ik ben".
 
De zanger draait al jaren mee en scoorde hits als ‘Sweet Caroline’,  ‘Zo Verliefd op Jou’ en  de titelsong ‘Doe Maar Gewoon’ als leader voor de real life soap ‘De Veerkampjes’. Ook in het buitenland scoorde Harren een grote hit met ‘Everlasting Flow’, het nummer dat geschreven werd door Haro Slok en HenkJan Smits, behaalde de nr. 3 positie in de hitlijsten in Hong Kong waar Harren tot 2 maal toe een concert gaf voor een uitverkochte zaal. Mick Harren werd bovendien tot 2 maal op rij verkozen tot beste zangtechnische zanger van Nederland in 2010 en 2011, na een onderzoek van 5 jaar door leerlingen van conservatoria, waarbij niet werd gekeken naar de populariteit van de artiesten of de hitlijsten, maar zuiver naar de continuïteit van de stem tijdens optredens.

Tracklisting:
1. Beter moeten weten
2. Beter moeten weten (karaoke)
 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN