Mick Harren - Moet je horenStream deze single op Spotify.
Koop deze single bij Zazell.
Koop deze single op iTunes.


Met de single ‘Moet je horen’ laat Mick Harren weer van zich horen met zijn eigen sound. De single die vorige week verscheen is het vervolg op de succesvolle single ‘Beter moeten weten’. Volgens kenners  heeft Mick zijn eigen geluid in de muziekindustrie weten te veroveren.
 
Mick over zijn single ‘Moet je horen’; “Het was uiteindelijk heel erg simpel, want de conclusie is, dat ik eigenlijk met deze tweede single weer heel dicht bij mezelf ben gebleven en mijn levenservaringen weer in een lied heb weten te verwerken. Ik heb het geheel zelf geschreven en is het een echt Mick liedje geworden.” Dit werd gevoel werd helemaal ondersteund toen Mick een gedeelte van het liedje bij Life4You ten gehore mocht brengen. Louter positieve reacties steunden hem de track definitief op te nemen.
 
De single mag eigenzinnig, vernieuwend, eerlijk, stoer, romantisch met een scherp randje genoemd worden. Een complete afspiegeling van Mick dus.
 
Voor de opnames van de single verzamelde Mick wederom een aantal indrukwekkende mensen om zich heen: Jean-Marc Kessely (bekend van o.a. Trijntje Oosterhuis), Sven Figee (Sven Hammond Soul band en rechterhand Angela Groothuizen bij The Voice of Holland), Luc Schinkel en Sven Budding (Mediabrothers) en zijn Multi-muzikale broer Pim Harren speelden allen een grote rol in de totstandkoming van de single.
 
De voorgaande single ‘Beter moeten weten’ bracht Mick veel media aandacht; zo was hij te gast bij diverse Tv-programma’s en vele radio zenders, die zijn single wekenlang steunden. Zijn single kwam tot een 48e plaats in de Single Top 100, terwijl zijn videoclip bijna 50.000 keer werd bekeken op youtube.

Tracklisting:
1. Moet je horen
2. Moet je horen (karaoke)

 

< Terug naar overzicht

ABC OP YOUTUBE

PROJECTEN